Marstrand och Carlstens fästning

Än en gång hade vi vädret på vår sida😃. Vi reste med buss under sång och glada tillrop, busschauffören tackade oss för upplevelsen och sa sig köra på ”idolgänget”! Vi fick en spännande guidning och eleverna valde att se cellen där alla olika fängseln hängde allt från fotboja till järnkrona och avrättnningsverktyg, spännande! Efteråt blev det lunch i solskenet, lek och glass. Snyltgäster i form av fiskmåsar tog Pelles smörgås med påse och allt. En tanke om att ta ett kort med alla elever stående i vattnet blev inte riktigt som planerat. Jona och Hector tog sig ett bad med kläderna på, några andra gick för långt ut ( med flit såg det ut som😉), andra hittade levande krabbor och maneter som passande fick flyga förbi kompisarna. Med andra ord en fantastiskt rolig och härlig dag tillsammans.

image image image image image

En reaktion på “Marstrand och Carlstens fästning