St-tidningen

Tisdag den 25/10-16 var St-tidningen och hälsa på hos oss.

När Annika hälsade på tog hon bilder och intervjuande några i klassen.

Hon frågorna de fick när några blev intervjuade var hur man tyckte det var att ha en idrottshall som klassrum.

Det var ett kort besök.

Av Marcus och Jennie.

2 reaktion på “St-tidningen

1. Hej Marcus, Jennie och alla andra härliga elever i klassen!
    Det var så roligt att få komma och hälsa på er i skolan i går. Roligt att höra att ni uppmuntras att diskutera och debattera och att ”glasspinnetricket” fungerar så bra. Det var verkligen spännande att se hur ni har det när ni är så många i samma sal samtidigt, även om det bara var en kort stund jag hälsade på. Hoppas ni sett artikeln på vår hemsida! I lördagens tidning kommer det också en artikel där ni som jag intervjuade också är med på bild. Hoppas vi ses igen.
    Varma hösthälsningar!

2. Hej Annika,
    det var roligt att du kom och intervjuade oss. Vi har sett artikeln på eran hemsida, kul att vi fick vara med. Vi läste i den lokala stenungsundstidningen artikeln om oss som du skrev och den var bra.

Skrivet av: Ronja O.T och Gustav!
    Hälsningar från klass 4C!