Tipspromenad och saga

I dag har vi gått en tipspromenad som handlade om reflexer. Det gick jättebra för alla i klassen.

Vi har även gjort en saga tillsammans. Alla i klassen fick bidra med en del till sagan. Kolla va bra den blev!

Det var en gång en prinsessa som var ute på promenad. Hon träffade en hund. Sen träffade hon en elefant. Elefanten gick iväg, han ville inte vara med prinsessan. Prinsessan och hunden gick hem till slottet. När de kom till slottet så läste dem böcker. De läste böcker om hästar för att prinsessan gillade hästar. När de hade läst klart så gick dem och åt mat. De lagade pyttipanna. Både hunden och prinsessan gillade pyttipanna. Sedan kom det en elak flygande trollkar genom fönstret och förvandlade prinsessan till en groda. Hunden blev rädd för trollkaren och sprang iväg. Sen sprang hunden tillbaka och tog trollstaven och trollade tillbaka prinsessan och trollade trollkaren till en groda. Trollkaren som hade blivit en groda blev så ledsen så han började gråta. Hunden och prinsessan tyckte synd om grodan när han var så ledsen. Prinsessan pussade grodan men då blev han ingen elak trollkar utan han blev en snäll stilig prins. Prinsen och prinsessan gick och åt mat tillsammans. De åt glass. Sedan fixade kungen och drottningen ett bröllop åt prinsen och prinsessan. Hunden fick vara med på bröllopet. Det tyckte hunden var roligt. Prinsen och prinsessan var lyckliga ihop. Hunden och alla gästerna dansade hela kvällen. Sedan levde de lyckliga i alla sina dagar.
Slut

Av klass 1b